Besiktas vann hemmapremiären mot Göztepe

Besiktas vann hemmapremiären mot Göztepe med 3-0.

29 970 åskådare befann sig på Vodafone Park på fredagskvällen när Besiktas spelade sin första hemmamatch för säsongen.

Första halvleken såg ut att sluta mållös när den unge anfallaren Güven Yalcin gav Besiktas ledningen i andra tilläggsminuten. Güven hade tidigare under halvleken träffat ribban vilket även Oguzhan Özyakup gjorde.

I den andra halvleken gjorde Besiktas ytterligare två mål på fem minuter och avgjorde matchen. Caner Erkin gjorde andra målet i 54:e minuten och Adem Ljajic gjorde 3-0 i 59:e minuten. Segern var Besiktas sjunde raka på hemmaplan i ligaspelet.

Besiktas tog sig snabbt tillbaka på segerspåret efter förlusten mot Sivasspor i ligapremiären medan Göztepe åkte på sin andra raka förlust utan att göra mål.

Besiktas’ nyförvärv Kevin N’Koudou som blev klar för klubben i torsdags gjorde debut som inhoppare och den tidigare AIK-mittfältaren Celso Borges spelade från start i Göztepe men blev utbytt i 75:e minuten.