Loris Karius skadad – borta en månad

Besiktas befinner sig i en stor skadekris just nu.

Som om Besiktas inte hade nog med skador. Nu har även målvakten Loris Karius skadad sig och beräknas vara borta från spel i en månad vilket innebär att även han missar ligapremiären mot Sivasspor lördagen den 16 augusti.

För ett par dagar sedan blev Necip Uysal skadad i träningsmatchen och borta från spel i tio dagar.

Sedan tidigare var Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Burak Yilmaz, Gary Medel, Gökhan Gönül, Enzo Roco och Atiba Hutchinson skadade vilket innebär att Besiktas just nu har nio spelare på skadelistan.

Flera av spelarna kommer troligen att missa ligapremiären. Gökhan Gönül blev nyligen opererad och det är oklart när han beräknas vara tillbaka. Burak Yilmaz förväntas vara tillbaka efter landslagsuppehållet i början av september vilket innebär att han missar de tre första omgångarna av ligaspelet.