Modou Barrow klar för Denizlispor

Nykomlingen Denizlispor har gjort klart med Modou Barrow på lån från Reading.

Barrow är en 26-årig yttermittfältare som även kan spela anfallare. Han är född i Gambia men flyttade till Sverige när han var 11 år. I Sverige spelade han för flera olika klubbar: Östers IF, Mjölby Al, Mjölby Södra, IFK Norrköping, Varbergs BOIS och Östersunds FK. Han spelade i Allsvenskan med IFK Norrköping och i Superettan med Varberg samt Östersund.

Efter att ha gjort 10 mål och 8 assist på 19 matcher i Superettan 2014 för Östersund blev han värvad till Swansea som då spelade i Premier League.

Under sin tid i Swansea spelade han 51 matcher i Premier League men blev också utlånad till Nottingham Forest, Blackburn Rovers och Leeds United i Championship innan det blev en permanent övergång till Reading inför säsongen 2017/18. Första säsongen i Reading gjorde han 10 mål samt 6 assist på 41 matcher i Championship och förra säsongen gjorde han 4 mål samt 6 assist på 35 matcher.

Barrow har kontrakt med Reading till juni 2021.

Denizlispor lånar honom över kommande säsongen.