Yeni Malatyaspor förlorade mot Partizan Belgrad – släppte in straffmål på slutet

Yeni Malatyaspor förlorade det första mötet mot Partizan Belgrad.

Partizan tog ledningen tidigt i matchen genom den tidigare Roma-anfallaren Umar Sadiq. Inhopparen Gökhan Töre var mycket nära att kvittera för Yeni Malatyaspor i början av den andra halvleken men hans skott utanför straffområdet tog på insidan av stolpen. Istället kunde Partizan göra 2-0 genom japanen Takuma Asano.

Yeni Malatyaspor reducerade i 83:e minuten genom Issam Chebake som nickade in Töres hörna men släppte olyckligt in ett straffmål i 90:e minuten som gjordes av Seydouba Soumah.

1-2 hade varit ett okej resultat att ta med sig inför returen på hemmaplan. Nu blir 1-3 mycket tuffare. Yeni Malatyaspors målvakt Fabien Farnolle stod för flera bra räddningar och höll siffrorna nere.

Retur i Malatya nästa vecka.