Inför EM-kvalet: Yuzuf Yazici lämnade träningen skadad

Landslaget fortsatte under tisdagen sina förberedelser inför EM-kvalet mot Andorra och Moldavien.

Landslagssamlingen är som vanligt på Hasan Dogans tränings- och utbildningsanläggning för landslag i Riva i norra Istanbul.

Mittfältaren Yusuf Yazici som blev utvisad i Lilles senaste ligamatch lämnade träningen skadad efter en duell med Efecan Karaca. Yusuf fick en smäll på sin höger fotled och fick därmed avbryta träningen efter halva tiden.

Andra spelare som saknades på träningen pga skador var Emre Belözoglu, Dorukhan Toköz, Okay Yokuslu, Enes Ünal, Ozan Tufan och Nazim Sangare.

Landslaget inledde träningen med uppvärmning, passnings- och koordinationsträning. Fortsatte därefter med småmålsträning och sedan tvåmålsträning. I slutet av träningen fick de offensiva spelarna träna på kantspel.