Besiktas förlorade mot Braga – tredje raka förlusten i Europa League

Besiktas förlorade mot Braga på hemmaplan med 1-2 vilket var lagets tredje raka förlust i Europa Leagues gruppspel.

Braga tog ledningen i 38:e minuten genom Ricardo Horta som utnyttjade en felpassning av Oguzhan Özyakup. Besiktas kvitterade i 71:a minuten genom inhopparen Umut Nayir som nickade bollen i mål. Ett par minuter senare fick Besiktas chansen att ta ledningen när laget tilldelades en straffspark men Adem Ljajic sköt i stolpen. Istället kunde Braga göra segermål i 80:e minuten genom Wilson Eduardo.

Besiktas förlorade sin tredje raka match i Europa League och från läktarna hördes röster om tränaren Abdullah Avcis avgång.

I gruppens andra match vann Wolverhampton på bortaplan mot Slovan Bratislava med 2-1. Besiktas har 0 poäng och får troligen svårt att gå vidare även om det skulle bli seger i de återstående matcherna.

Tabell, Grupp K

  1. Braga, 7 poäng
  2. Wolverhampton, 6 poäng
  3. Slovan Bratislava, 4 poäng
  4. Besiktas, 0 poäng

***