Europa League: Istanbul Basaksehir – Borussia Mönchengladbach

Istanbul Basaksehir möter Borussia Mönchengladbach i andra omgången av Europa League.

Efter storförlusten (0-4) i första matchen mot Roma på bortaplan ställs Basaksehir mot Borussia Mönchengladbach på hemmaplan. Även tyskarna förlorade första matchen med stora siffror när det blev 0-4 mot Wolfsberger på hemmaplan.

Efter en dålig start på säsongen med fyra raka förluster och bara ett mål framåt har tränaren Okan Buruk och Basaksehir fått ordning på spelet. På de fem senaste matcherna har det blivit 2 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust. I senaste ligamatchen blev det seger med hela 5-0 mot Caykur Rizespor på hemmaplan.

I Basaksehir saknas Gökhan Inler och Kerim Frei som inte är anmälda till Europa League. I övrigt är truppen skadefri och alla spelare är tillgängliga.

Borussia Mönchengladbach har inlett ligasäsongen med 4 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust med målskillnaden har varit 10-5. Laget har vunnit de tre senaste ligamatcherna med målskillnaden 6-1.

Matchen startar 18.55 och domaren heter Stuart Atwell. Matchen sänds på beIN Sports 2 i Turkiet och Eurosport Player i Sverige.