Europa League: Trabzonspor – Basel

Trabzonspor möter Basel i andra omgången av Europa League.

Trabzonspor förlorade första matchen mot Getafe med 0-1 på bortaplan medan Basel krossade Krasnodar på hemmaplan med 5-0.

Trabzonspor vann senast i ligan med 4-1 mot Besiktas efter att ha spelat fem tävlingsmatcher utan seger (två oavgjorda och tre förluster). Laget har inlett ligaspelet med 2 segrar, 3 oavgjorda och 1 förlust efter sex omgångar med målskillnaden 11-8. Har tillsammans med tre andra klubbar 9 poäng och ligger på fjärdeplats i tabellen.

Basel toppar den schweiziska ligan efter 9 omgångar med 7 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust. Målskillnaden är 24-8. I de åtta senaste tävlingsmatcherna har det blivit 7 segrar och 1 oavgjord med målskillnaden 25-3.

I Trabzonspor saknas skadade Ivanildo Fernandes, Ogyeni Onazi, Caleb Ekuban, Yusuf Sari och Abdülkadir Ömür.

Matchen startar 21.00 och domaren heter Marco Di Bello. Matchen sänds på beIN Sports 1 i Turkiet och Eurosport Player i Sverige.