VIDEO: Halil Dervisoglu målskytt när Sparta Rotterdam vann

U21-landslagsspelaren Halil Dervisoglu gjorde ett av målen när Sparta Rotterdam besegrade Twente i holländska ligan.

Halil gjorde ledningsmålet för Sparta i början av andra halvleken. Det var hans fjärde ligamål den här säsongen. Han har även gjort tre assist på nio ligamatcher. Halil som har gjort mål i fyra raka hemmamatcher blev den första spelaren att göra det för Sparta i Eredivisie sedan 2000.

Matchen slutade till slut 2-1 till Sparta Rotterdam som har två segrar och en oavgjord på sina tre senaste ligamatcher. Laget ligger på femteplats i tabellen med 15 poäng och har fem poäng upp till Ajax, PSV Eindhoven samt Vitesse.

I januari lämnar Halil, Sparta för spel i Brentford i England.

Halils mål ser ni början av videoklippet.