Bülent Uygun tillbaka i turkisk fotboll – ny tränare för Kayserispor

Bülent Uygun (på mitten i bilden ovan) har tagit över tränarjobbet i Kayserispor.

Det är andra tränarbytet i klubben den här säsongen. Nyligen lämnade Samet Aybaba efter bara två matcher sedan han tagit över Hikmet Karaman.

Ny tränare är Bülent Uygun som är tillbaka i turkisk fotboll efter ett par år. Sedan 2013 har han tränat tre klubbar i Qatar förutom under 2017 då han var kortare vändor i Gaziantepspor och Osmanlispor.

Bülent har även varit tränare för Sivasspor, Bucaspor, Eskisehirspor och Elazigspor. Hans största meriter som tränare är från tiden i Sivasspor (2005-09) då han ledde laget till en andraplats i ligan säsongen 2008-09 och kvalspel till Champions League säsongen efter.

Kontraktet med Kayserispor sträcker sig över säsongen.