Caglar Söyüncü gjorde mål när Leicester vann

Caglar Söyüncü gjorde matchens första mål när Leicester besegrade Crystal Palace med 2-0 på bortaplan.

Turkiska landslagsmittbacken har skapat stora rubriker i England den senaste tiden. Några dagar innan matchen hyllades han stort av engelska TV-kanalen Sky Sports och tränaren Brendan Rodgers.

I matchen mot Crystal Palace höll sig Caglar framme i straffområdet och nickade in 1-0 till Leicester efter en hörna. Det var hans första mål i klubben. Leicester vann till slut med 2-0 sedan Jamie Vardy gjort sista målet i slutminuterna. Caglar drog på sig en varning i 81:a minuten.

Leicester vann sin tredje raka match i Premier League och ligger just nu på tredjeplats i tabellen med 23 poäng på samma poäng som Chelsea men bättre målskillnad. Det är två poäng upp till Manchester City på andraplats och åtta poäng upp till Liverpool på förstaplats.

Leicester har tillsammans med Sheffield United släppt in minst mål (8) i ligan efter elva omgångar och Caglar har spelat varenda minut.

På turkiska

På engelska