Champions League: Real Madrid 6-0 Galatasaray

Real Madrid körde över och förnedrade Galatasaray på hemmaplan.

De spanska storlaget hade avgjort matchen redan i första halvlek om inte redan inom loppet av en kvart. I matchens första sju minuter hade Rodrygo gjort sina två första mål i turneringen för Real Madrid. Några minuter senare så tilldelades hemmalaget straff efter en VAR-granskning.

Nzonzi stämplade Kroos på straffområdeslinjen och fram kom Sergio Ramos som kyligt satte 3-0 i den 14:e matchminuten. Innan första halvlek tog slut så ställde Yuri Nagatomo till det rejält med en felpassning som Rodrygo tog emot i motståndarlaget och  spelade fram till Karim Benzema som gjorde 4-0 i den 45:e matchminuten.

Galatasaray fick en mycket bättre start på den andra halvleken och kom till ett par lägen men lyckades inte sätta Courtois på några större prov i matchen. Det var istället Real Madrid som skulle göra två mål till i matchen. Karim Benzema gjorde sitt andra mål för kvällen i den 81:e minuten och på tilläggstid så fullbordade Rodrygo sitt hattrick. Rodrygo som är 18 år gammal från Brasilien blev den näst yngste spelaren att göra ett hattrick i Champions League.

Förlusten blev Galatasarays största förlust någonsin ute i Champions League och i Europa.

Galatasaray är alltjämnt sist i sin grupp med en poäng och har släppt in åtta mål och gjort noll mål efter fyra matcher i gruppen. För att ha en chans på en tredje plats och Europa League-spel så måste laget vinna mot Club Brugge som har tredje platsen och två poäng.