Caglar Söyüncü nominerad till månadens spelare i Premier League

Caglar Söyüncü kan bli utsedd till månadens spelare i engelska Premier League.

Tillsammans med sin lagkamrat Jamie Vardy är han nominerad till November månadens spelare. Huvudtränaren för Leicester City, Brendan Rodgers, är samtidigt nominerad till månadens tränare.

Jamie Vardy som utsedd till månadens spelare i oktober har fortsatt att ösa in mål medan Caglar Söyüncü har varit dominant i försvaret som inte släppte in ett enda mål i november! Caglar gjorde även mål borta mot Crystal Palace.

Huvudtränaren Brendan Rodgers har i veckan även förlängt sitt kontrakt och återigen konstaterat att inga spelare lämnar Leicester City i vinter då flera spelare kopplas ihop med en flytt efter en imponerande höstsäsong. Caglar har kopplats ihop starkt med Manchester City på sistone.

Via Premier Leagues officiella Twitter-konto och hemsida kan supportrar också rösta fram månadens spelare: