Champions League: PSG – Galatasaray

Ikväll spelas gruppspelet i Champions League klart och även om avancemangschansen är borta för Galatasaray så kan laget kvala sig till Europa League genom en tredje plats.

Matchen har avspark klockan 21:00 på Parc des Princes i Paris. Galatasary har inte haft något lyckat CL-spel i år och har noll förluster i turneringen. Det har blivit två oavgjorda samt tre förluster i gruppspelet där även Real Madrid och Club Brügge finns med och är de två övriga lagen utöver Gala och PSG.

Målet är nu att nå Europa League och för att lyckas med detta måste de turkiska mästarna vinna i Paris medan Club Brügge inte vinner hemma mot Real Madrid (som redan är klara för slutspel tillsammans med PSG i Grupp A.

PSG har redan säkrat gruppsegern med fyra vinster och en oavgjord match på fem matcher hittills.

I Galatasaray saknas Feghouli, Babel, Andone och Lyundama då samtliga spelare inte kommer till spel på grund av skada medan Radamael Falcao flyger med och är speltillgänglig. Falcao har stort förflutet i fransk fotboll där han blev ligamästare med AS Monaco säsongen 2016/17.

I PSG saknas Di Maria, Dagba, Meunier, Idrissa Gueye, Kimpembe, Herrera. Samtidigt lär PSG vila flera av sina spelare då laget är redan klara sedan tidigare.

Matchens domare är Istvan Kovacs från Ungern.

Preliminära startelvor för PSG och Galatasaray:
PSG: Navas, Kehrer, Thiago Silva, Diallo, Bernat, Draxler, Marquinhos, Veratti, Mbappe, Icardi, Neymar.

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Belhanda, Lemina, Seri, Ömer, Emre Mor (Falcao)

Följande TV-kanaler sänder matchen ikväll: