Merh Demiral gjorde sin debut i Champions League – Juventus höll nollan

I onsdags fick Merih Demiral debutera i Champions League. Den turkiske mittbacken spelade 90 minuter för Juvenuts som höll nollan mot Bayer Leverkusen och vann matchen med 2-0.

Merih har varit en av om inte den bästa, spelaren i landslaget i EM-kvalet för Turkiet. Efter en imponerande säsong i Sassulo förra året så köptes han av de italienska mästarna Juventus. Det har blivit sparsamt med speltid och Merih har övervägt att lämna klubben i januari enligt rapporter i Italien.

Men i den sista omgången av Champions Leagues gruppspel fick Merih spela från start igen och gjorde ingen besviken. Merih stod för en mycket bra insats (se video längre ner) och stod för flera bra brytningar och ett stabilt spel:

Efteråt hyllades den turkiske mittbacken på sociala medier för sin insats och bland annat av sin egna klubb på turkiska: