Ancelotti hyllar Cenk Tosun – som kopplas ihop med en flytt från Everton

Stortränaren Carlo Ancelotti tog nyligen över Everton och nu hyllar han sin turkiske anfallare Cenk Tosun.

Ancelotti har uttalat sig väldigt positivt under de senaste dagarna om spelarna som inte fick spela under förre tränaren Marco Silva, är riktigt bra. Där  ibland annat hyllar han Cenk Tosun som fått väldigt lite speltid i år och under Duncan Fergusons tid som tillfällig tränare byttes han bara in en gång.

– Vi har stor klass i anfallet. Vi har också Cenk Tosun som är en målkung och en riktigt bra spelare. Vi har även Moise Kean, Richarlison och Calvert-Lewin.

Det har ryktats mycket om Cenks framtid om han blir kvar i Everton eller inte. Besikas-tränaren Abdullah Avci har medgett att de följer anfallarens situation men däremot är inte Cenk Tosun villig att återvända till Turkiet just nu utan vill hellre fortsätta karriären ute i Europa. Skulle det bli en flytt så är det Spanien, Tyskland eller en annan klubb inom England som gäller för den 28-årige anfallaren enligt turkiska SporArena (Hürriyet).

I somras kopplades Cenk Tosun ihop med en flytt till Crystal Palace.

Frågan är nu om Ancelotti kan få igång Cenk igen, hittills har det blivit noll matcher under Ancelotti som har lett laget i de tre senaste matcherna för klubben.

Everton möter Liverpool imorgon i FA-Cupens tredje omgång, matchen är en av Englands största derbyn och har avspark klockan 17:01.