Cengiz Ünder kopplas återigen ihop med en flytt till England

Cengiz Ünder har haft en tung höst fylld med skador och sparsamt med speltid.

Det har rapporterats om att Roma vill sälja spelaren och intresse finns. De senaste rykten enligt turkiska SporArena är att engelska storklubben Manchester United är intresserade av den turkiske yttern. FootballItalia rapporterar om att Roma vill hämta in Matteo Politano som ersättare till Cengiz.

Det har enligt italienska källor ännu inte kommit något officiellt bud på Cengiz Ünder till AS Roma men intresset från Manchester United sägs vara stort och Cengiz har tidigare kopplats ihop med en flytt till de brittiska öarna och främst till Tottenham men även Arsenal har nämnts. Utöver det har det rapporterats om Bayern München och sedan Monchi återvände från Roma till Sevilla så ska Sevilla också vara intresserade. Monchi var sportchef i Roma och personen som låg bakom Cengiz Ünders övergång till klubben.

Roma betalade 14,5 miljoner euro + bonus till Istanbul Basaksehir för att värva Cengiz Ünder. Enligt SporArena vill Roma nu ha minst 35 miljoner euro för den 22-årige yttern.

Cengiz Ünder har gjort 10 matcher och ett mål den här säsongen. Totalt har han spelat 75 matcher för Roma och stått för 15 mål och 11 assister.