Cenk Tosun målskytt mot Manchester City

Cenk Tosun hoppade in mot Arsenal i förra veckan i sin hemmadebut för Crystal Palace.

Under lördagen så spelade Cenk sin första match från start för sin nya klubb och gjorde matchens första mål borta mot Manchester City på en hörna när han nickade in bollen vid den bortre stolpen.

Lagen gick in i halvtidsvilan med 0-1 på resultattavlan och för Cenk blev det totalt 81 minuter på plan. Den turkiske anfallaren hann knappt sätta sig på bänken innan Kun Agüero kvitterade till 1-1 i minuten därpå. Några minuter senare utökade Agüero till 2-1 för Manchester City som slåss i toppen av tabellen och Cenk Tosuns mål såg ut att vara förgäves för Crystal Palace. Men efter 90 minuter och på tilläggstid dribblade Wilfired Zaha i straffområdet och sköt in bollen mot mitten där Fernandinho i City styrde in bollen i eget mål.

Matchens slutresultat blev 2-2. Målet var Cenk Tosuns första för den här säsongen i England.

Se målet här: