Extra: Chelsea-tränare till Trabzonspor

Trabzonspor sedan ett par veckor tillbaka gått skilda vägar med Ünal Karaman.

Efterträdaren blev Hüseyin Cimsir som tidigare har varit assisterande tränare i Konyaspor, Osmanlispor, Kayseri Erciyesspor och Akhisarspor.

Nu kan Turkiskfotboll.com berätta att ännu en tränare ansluter till Trabzonspor – som assisterande tränare. Enligt uppgifter till Turkiskfotboll.com så rör det sig om Eddie Newton som hittills har varit assisterande till Frank Lampard i Chelsea. Eddie Newton var även assisterande tränare till Roberto Di Matteo och tillsammans vann de Champions League säsongen 2011/2012, klubbens första CL-titel.

Under dagen har flertalet medier så som Daily Mail och Hürriyet rapporterat samma sak. Trabzonspor-presidenten bekräftade under de senaste dagarna att de kollar på att hämta in en utländsk assisterande tränare.

I Trabzonspor återförenas Eddie Newton med Daniel Sturridge och John Obi Mikel.