Hakan Calhanoglu tog Milan vidare i italienska cupen

Hakan Calhanoglu hade en stormatch under tisdagskvällen när Milan besegrade Torino i den italienska cupen.

Den turkiske landslagsmittfältaren började matchen på bänken och hoppade in i matchminut 82. Milan hade förvisso tagit ledningen i matchen genom Bonaventura men i halvtidsvilan stod det 1-1 och Torino tog ledningen i andra halvleken när Bremer gjorde 2-1 i den 71:a minuten.

Hakan Calhanoglu såg först till att kvittera och hålla Milan kvar i den italienska cupen när han sköt stenhårt in 2-2 för hemmalaget i den 91:a matchminuten och tog matchen till förlängning. I början av andra halvleken av förlängning gjorde han Milans tredje mål och såg till att laget tog ledningen i matchen.

Zlatan Ibrahimovic som också byttes in gjorde matchens sista mål och slutresultatet tillskrevs 4-2 till AC Milan som är vidare till semifinal i den italienska cupen. Där kommer Milan ställas mot Juventus.

Kvitteringsmålet:

3-2 målet:

Matchens höjdpunkter: