Juventus har nobbat flera bud på Demiral – nytt försök från engelsk klubb

Merih Demiral är stekhet på marknaden.

Enligt en av de mest ansedda källorna på Twitter: italienske Sky-journalisten Gianluca Di Marzio, så har Juventus redan nobbat två bud på Merih Demiral. Leicester City ska ha erbjudit 30 miljoner euro och Borussia Dortmunds ska ha varit runt 40 miljoner euro.

beIN Sports skriver samma sak och hänvisar till engelsk media som återger att Leicester ska komma med ett nytt bud. Denna gången ska det dock röra sig om ett lån. Enligt källan så vill Leicester förstärka med den turkiske mittbacken för att bilda ett mittbackspar mellan Caglar Söyüncü och Merih Demiral.

Det har tidigare rapporterats om flera klubbars intresse i Merih Demiral. Klubbarna som har kopplats ihop med den turkiske 21-årige mittbacken är Arsenal, Manchester United, AC Milan samt Atletico Madrid.

Under måndagskvällen spelade Merih Deimral återigen 90 minuter för Juventus som tog en enkel vinst hemma mot Cagliari.