Officiellt: Abdullah Avci får lämna Besiktas

Abdullah Avci har fått lämna Besiktas.

Sejouren i storklubben blev sex månader för Abdullah Avci som tog över klubben i somras. På sin officiella hemsida meddelade klubben att de har valt att gå skilda vägar med tränaren och att de tackar tränaren önskar tränaren lycka till i sin framtid karriär.

Abdullah Avci kom till Besiktas efter en framgångsrik tid som huvudtränare för Istanbul Basaksehir. I Besiktas blev det totalt 27 matcher som tränar med ett poängsnitt på 1,33 poäng per match. 13 av dessa matcher slutade med förlust, tre oavgjorda och elva segrar, bland annat en derbyseger hemma mot Galatasaray.

I veckan åkte Besiktas ut ur cupen mot Erzurumspor och dess innan förlorade de på hemmaplan mot ligaettan Sivasspor. Klubben hade tre raka förluster och bara en seger på de senaste åtta matcherna. Innan det hade laget vunnit åtta raka matcher.

Efter 18 spelade omgångar ligger Besiktas på en sjunde plats med 30 poäng och har 10 poäng upp till ligaettan Sivasspor.