Italiensk media: Romas planer för Cengiz Ünder

Utöver det italienska samhället så har även den italienska fotbollen och dess klubbar har drabbats otroligt hårt av corona-viruset.

Runt om i världen sprider sig coronaviruset och i princip samtliga branscher har påverkats av pandemin. Nu skriver Calciomercato att Roma är redo att offra Cengiz Ünder för att stabilisera klubbens ekonomi. Cengiz är en av ett antal spelare som klubben sägs förbereda sig att bli av med.

Roma köpte Cengiz Ünder för 14 miljoner + bonusar och sägs ha satt en prislapp på minst 30 miljoner euro.

Den turkiske landslagsspelaren har kopplats ihop med ett flertal klubbar, bland annat Tottenham och Sevilla har varit de klubbar som nämnts mest med Cengiz. Även Bayern München har kopplats ihop med Cengiz Ünder.

Engelska Liverpool Echo har rapporterat att Evertons manager, Carlo Ancelotti, har satt Cengiz högst upp på sin transferlista inför sommaren.