Basketskandal skakar GS

Det skakar just nu ordentligt inom Galatasaray, bloggen Salsabasket avslöjade att Galatasaray under två träningsmatcher i Tyskland inför säsongen spelat med en avstängd spelare vid namn Cemal Nalga, som hade fått 5 matcher avstängning. Han spelade under annat namn och nu har detta avslöjats då Tyskarna tagit bilder från matchen samt att dem filmat det hela.

Efter Salsabaskets avslöjande har huvuden börjats huggas inom klubben, hela tränarstaben blev sparkad och dem som är ansvariga för basketen, bland annat vice ordförande i klubben har lämnat in sina avskedsansökan som snabbt lär beviljas av klubben som fått sitt rykte förstört. Detta är inget som passar GS-Stilen och där av har man gått hårt åt dem ansvariga inom sektionen. Det finns nu en stor risk att herrlaget i basket flyttas ner en serie och det vore helt klart tragiskt med tanke på hur basketen dem senaste åren återigen har börjat leverera.

Ska bli intressant att se vad som händer och det är mycket bra agerat från klubbens sida att rensa bort dem svarta fåren från föreningen, dem har inget här och göra och det är skamligt att dem genomfört sådan här typ av fusk, man undrar ju verkligen vad i helvete dem tänkte på! Klubben har genom sitt agerande visat att man inte tolererar sådan här skit och jag hoppas att man genom det turkiska rättsväsendet kan agera också.

Det mest skamliga är att vice ordförande Yiğit Şardan är inblandad, han ställde i det senaste presidentvalet för klubben upp emot vinnare Polat, tänk vad som kunde ha hänt om han blivit ”baskan”, fy helvete, det vill man verkligen inte tänka på.

Den 25:e kommer klubben ordna ett medlemsmöte där punkten är basket, då man måste reda upp en del.

Riktigt tråkigt att klubbens namn dras ner i skiten av dessa egotrippade jävlar, ut med packet!