Bragden på Old Trafford!

Besiktas stod i den 5:e omgången av Champions League för en jätteknall, man slog giganterna Manchester United på bortaplan och som Galatasaray Supporter kan man inte vara annat än stolt och glad över denna seger, fy fan vad bra spelet. Ännu än gång är det Fabian Ernst som visar vägen och han är enorm den spelaren, dessutom går Ismail Köybasi från klarhet till klarhet, skulle inte förvåna mig om han inom några lämnar BJK för spel i någon annan Europeiskklubb!

Dessutom ska Ibrahim Uzulmez ha all creed han kan få, den gamla gubben sliter häcken av sig och han visade en mycket fin attityd mot Fener i helgen för att idag mot United visa att han har riktiga ”cojones”, riktigt bra!

Men man ska inte glömma Rustu i målet, sicken målvakt, räddar på övertid inom loppet av 1 minut två nickar från nära håll, vi talar om guds hand, RUSTUS HÄNDER!

I den sista omgången blir det nu en direkt avgörande match för Besiktas som ligger 3 poäng bakom CSKA Moskva, en seger med fina siffror där skulle leda till fortsatt spel i Euro League, FORZA BLACK EAGLES!

Svenskmedia om matchen:

Fotbollskanalen Aftonbladet Expressen