GS återigen drabbat av "Svinis"

Det är underligt hur Svininfluensan återigen drabbar Galatasaray. Med tanke på att man innan säsongen stolt gick ut med att man skrivit ett avtal om nano rengöring och skrivit avtal om ordentlig rengöring av anläggningen är det nu efter Arda Turan dags för 2 nya fall av svininfluensan. Ufuk Ceylan och Emre Gungör har drabbats av den nya influensan och man börjar ju undra vad detta beror på.

Inför säsongen rengjorde man Florya Metin Oktay anläggningen med den nya tekniken och efter att Arda och juniorerna förra veckan fick sjukdomen sanerade man återigen anläggningen, men trots det slår det till igen.

Frågan är nu vad man har misskött, är det föreningen som har skrivit ett dåligt avtal med den amerkiskanska firman eller är det spelarna som missköter sin hygien? Att det dessutom är 2 fall, är lite oroväckande!