Överskattning

Mitt tips idag till alla turkar är att sluta att överskatta sin turkiskliga fotboll. En del säger efter förstahalvlek mellan GS och Manisa att GS spelar dåligt, att det är för mycket sidledspassar. Det är då jag jag ställer frågan, vad kräver ni egentligen? Det är inte Messi, Ronaldo, Henry, Zlatan, Rooney, Lucio, Van Der Sar och Juninho som vi samtidigt ser på planen, det är turkiskafotbollsspelare av olika nivåer och slag. Att GS som under första halvlek spelar ut Mansia och passar sig fram i läge efter läge, duger inte det? Det är sådana supportrar som man vill vara utan, medgångare supportrar och folk som tror att vi är United, Barca, Real eller Arsenal.

Vi älskar GS i vått och torrt, har ni något att klaga på, vänd er till klagomuren i Jerusalem! Positivt känsla är nyckeln till framgång och det är vad vi lojala GS supportrar alltid eftersträvar, GS familjen och Turkiskfotboll mår bättre om ni håller käften och fokuserar er på La Liga och Premier League.

GS oavsett Division!