Pinsamma sportsidor

Ibland blir man förvånad över hur vinklade artiklar man kan läsa på internet. På hemsidan fotbollsverige.se där man rapporterar från Manchester – Besiktas skriver man som rubrik till matchartikeln följande: ”Historisk seger för Erkan Zengin”

Ärligt talat, på vilket sätt var Erkan Zengin inblandad i segern? Han fick sitta på bänken då laget har många ordinarie spelare skadade, så det finns inte någon som helst anledning att vinkla artikeln så pass kraftigt. Låter ju som att Erkan stod för en super insats men faktum är att den föredetta Hammarbyaren är dökött i Besiktas och han kommer aldrig att passa in i klubben, då han är för dålig.

Gällande värvningen av Erkan så undrar jag om han hade någon släkting inom BJK eller något, för bra är han inte.

Så Murat som skrivit artikeln, IG för artikeln som i stort bara handlar om hur Erkan sitter på bänken och ser på en match som hans lagkamrater spelar.

Läs den dåligt rubricerade artikeln här