Ryck upp dig Colin!

Ibland förundras man som fotbollssupporter av dessa fotbollsspelare, dessa vuxna män står ibland för pinsamheter som filmningar etc, men att börja använda Twitter och via internet göra bort sig, det är inte okej. Jag köper det faktum att fotbollsspelare också är människor som även dem har ett privatliv, men är man i denna bransch så är man i fokus. Där av gäller det att inte göra bort sig och bete sig på ett bra sätt.

Den spelare som jag skulle vilja nämna nu är våran landslagsman, Colin Kazim som genom Twitter inför BJK derbyt gjorde bort sig genom att skriva 8tas för att nu efter derbyt attackera domarkåren. Efter derbyt tog han det lite lugnare på twitter för att slippa en massa onödiga konversationer, men nu när han ett par dagar senare började att skriva igen så släppte han en otrolig bomb.

” Jag har inte skrivit på ett tag här på Twitter för att saker och ting ska lugna ner sig” på detta sätt börjar han sitt inlägg, för att sedan mata på som en gatlingun mot domarkåren, ”Jag vill inte vara ohövlig men domarna i Turkiet kan inte engelska. Engelska som är ett gemensamt språk inom fotbollen. Exemplet är hur jag i derbyt säger att jag kollar på bollen och förklarar detta för domaren. Men på grund av mina gester som jag gör för att försöka göra mig förstådd får jag ett rött kort. Jag säger inte att domarna är dåliga. Men varför finns det inga Turkiska domare i Europeiska turneringar?

Efter att man läser något sådant här faller man nästan pladask från stolen, varför måste man som idrottsman skriva något sånt här? Varför inte bara vara tyst och fokusera på fotbollen och utveckla den till något bättre istället för att skapa en dialog med andra lags supportrar på internet? Som dessutom är anonyma.

Jag förstår att pressen på idrottsmän på en hög nivå är stor och att media vill skapa skandalrubriker, men snälla håll er till fotbollen istället, det är det ni är bra på!