Uppviglaren ska på BJK derbyt

Kvinnan som skapade en kaos på läktarna under basketderbyt mellan Galatasaray-Fenerbahce genom att först befinna sig på arenan som fenersupporter, vilka var förbjudna att vara på plats efter gemensamt beslut av klubbarna, för att sedan peka finger åt klacken stod idag i biljettkön när Fenersupportrarna fick chansen att handla biljetter till bortaläktaren till derbyt på lördag, då Besiktas tar emot Fener.

På bilden ser vi henne med sin pojkvän?/man?/bror?/kompis? som hon gick på basketderbyt med. Som tidigare rykten påvisade på diverse internetforum är hon en fanatisk supporter som tillsammans med herrn i mössan alltid går på matcher och som gillar att hetsa på derbyn. Hon är väl den mest kända kvinnliga supportern som klubben har just nu.

Det är oklart om hon fick tag i någon biljett, men det blev i alla fall bråk i kön till biljetterna. Alla som stod i kön ville ha biljetter och det innebär fullt krig, supportrar emellan. Nävarna talade och ett par personer fick tydligen uppsöka läkare för att sy ögonbryn och ”knäcka tillbaka” näsor.

Det är annars underligt att hon inte fick något straff för det hon gjorde som skapade en så stor skandal, med tanke på att Besiktas supporterledare fick avstängning från arenan för att han hejdade bråk borde en kvinna och denna man som skapade ett bråk också få avstängning från matcher kan tyckas…