Har Carlos gjort sitt i Fenerbahce?

Direkt efter matchen mot Ankaragücü rapporterades det om att Roberto Carlos skulle lämna Fenerbahce- och Turkiet innan årsskiftet och det lutar åt att han gör sin sista match i Fenerbahcetröjan nu på torsdag när laget tar emot FC Sheriff på hemmaplan i den sista gruppspelsmatchen av Europa League.

Snacket om Roberto Carlos vara eller inte vara i klubben har pågått ända sedan säsongsstarten och tidigare under måndagen meddelades det via Fenerbahces hemsida att ett möte mellan Roberto Carlos, presidenten Aziz Yildirim, vice-presidenterna Murat Özaydınlı och Sekip Mosturoglu och sportdirektör Aykut Kocaman har ägt rumt men vad som sades under mötet har inte blivit offciellt.

Enligt uppgifter så har Roberto Carlos en klausul i sitt kontrakt som säger att han kan lämna klubben om han vill innan det går ut till sommaren och i princip under hela säsongen har han uttryckt sin önskan om att avsluta karriären hemma i Brasilien.

Det återstår dock att se vad som sades under mötet men det verkar som om han kommer att lämna klubben efter matchen mot Sheriff på Torsdag. Och om det stämmer kommer han att få en avslutningsceremoni i samband med den matchen.

Roberto Carlos har spelat över 100 matcher för klubben och även om han inte håller lika hög klass som för ett par år sen var det kul att följa honom i Fenerbahcetröjan, större profil som har spelat i turkiska ligan får man leta efter.

Kom ihåg en sak

Ingenting är offciellt och det kan mycket väl bli så att han trots allt stannar kvar i klubben till sommaren. Fortsättning följer och det ska bli mycket spännande och höra vad parterna kom överens om.