Ali Turan till GS… ELLER?

Idag kommer det många olika bud om Kayserispors lagkapten och mittbacksjätte Ali Turan kommer att lämna för Galatasaray eller inte. För samtidigt som Kayserispors presschef säger till media att man har sålt Ali Turan för 125 tusen euro + 1 A2 spelare, säger klubbens ordförande att man han inte alls vet om detta. Vilket känns väldigt förvirrande, minst sagt.

Vi får se vad som händer framöver, men OM Galatasaray verkligen lyckas värva Ali Turan är det en väldigt bra värvning då man plötsligt har en relativt ung 26 år gammal mittback som är hård som sten, men även lite bollskicklig, tvärtemot Gökhan Zan. Frågan är nu om Emre Gungör kommer att få lämna GS eller inte, mittbacken som värvades från Ankaragucu under våren 2008 gjorde succé när han kom till Galatasaray men har efter EM 2008 haft kraftiga skadebekymmer.