Är Kalmars förre anfalllare Ari på väg till Turkiet?

På väg till Turkiet?

Enligt en artikel på Barometern.se är den förre Kalmaranfallaren Ari Ferriera på väg till Turkiet men vilken klubb det handlar om framgår inte i artikeln istället står det att Ari sagt att det förts diskussioner med en turkisk klubb som han själv vill hålla hemligt.

Ari som inledde sin karriär i AZ på bra sätt och gjorde även en hel del mål har nu hamnat i Ronald Koemans frysbox och är alltså på väg bort från klubben, kanske redan i januari när transferfönstret öppnar igen.

Kollade själv upp lite uppgifter och den här klubben som Ari vill hålla hemligt kan mycket väl vara Fenerbahce (ingenting är bekräftat dock).

Det jag tycker är konstigt om det nu skulle vara Fenerbahce är att i artikeln står följande:

Nackdelen med Turkiet skulle vara att den ligan är mer anonym och att den inte alls har samma intresse som den holländska. Men viktigaste för mig måste vara att få spela och komma i gång ordentligt.

Absolut, håller med att den turkiska ligan är mer anonym än den holländska, åtminstone för den stora publiken men en klubb som Fenerbahce är långt ifrån det. Så just den biten av artikeln talar väl emot en flytt till Kadiköy för anfallaren.

Artikeln finns att läsa i sin helhet