Ardarykten

Arda Turan

När SillySeason är igång, innebär det dem senaste gångerna att det börjar att florera Arda rykten, Galatasaray´s unga kapten är bara 22 och en våt dröm för dem flesta klubbarna i Europa. Senaste gångerna det varit rykten har det varit Arsenal som har nämnts som ny klubb, men denna gång är det Liverpool som gäller. Efter att Arda i ett repotage berättade att han gillat Liverpool har ryktena ökat och engelskpress har snappat upp det och skriver om det mest hela tiden. Speciellt då Liverpool är i en svacka, gör det värvningen mer intressant för klubben. Dock tror jag inte att Galatasaray kommer att släppa sin kapten och ärligt talat är frågan om han någonsin lämnar klubben. Kanske kan han göra en Arshavin om några år och flytta när han är lite äldre, för ärligt talat känns det inte som att han inom en snar framtid lämnar klubben.

Nästa år invigs den nya arenan, vem vill inte vara kapten då och förhoppningsvis spela Champions League på arenan….

På frågan vart jag skulle vilja se Arda, så svara jag nog Arsenal. Skulle vara enormt att se honom i samma mittfält som Song och Fabregas om han nu ska till England. Annars skulle jag inte säga nej om han hamnade i Barcelona, skulle vara enormt att se honom med Messi och Zlatan på topp och med Xavi och Iniesta.