Besiktas förlorade!

Besikta fick en marddrömsstart i turkiska cupen när laget tidigare under kvällen förlorade på bortaplan mot Manisaspor med 1-2. Det var hemmalaget som öppnade matchen bäst och tog även ledningen. Inför den andra halvleken så valde Besiktastränaren Mustafa Denizli att göra två byten.

Två byten som fick fart på laget, åtminstone till en början. Besiktas lyckades kvittera till 1-1 efter bara någon minut genom brassen Bobo.

Men Manisaspor skulle komma att göra 2-1 efter en målvaktstabbe. Målvakten i Besiktas skulle rensa bort bollen men träffade sin egen försvarare och bollen hamnade hos fötterna på Isaac Promise som frispelade sin lagkamrat och målet var ett faktum.

Manisaspor hade även två bollar inne, korrekt bortdömda för offside.

Besiktas hade annars mycket boll medan hemmalaget satsade på kontringar.

Dagens tidigare match mellan Antalyaspor och Eskisehirspor slutade med hemmaseger 1-0 efter mål av Necati Ates.

********************************************************************************************************

Som min kamrat skrev här nedan så börjar Delgado bli spelklar igen och Besiktas vill säkerligen använda honom under resten av säsongen men då måste en utländsk spelare bort. Och allt mer lutar åt att den spelaren blir Tabata som värvades dyrt inför säsongen. Brassejapanen fick starta matchen från start men blev utbytt under pausen efter en dålig insats.