BJK lånar från Hoffenheim

Medierna rapporterar idag att Besiktas gjort klar med en ny målvakt till våren, man verkar nämligen har gjort klart med Hoffenheim av en inlåning av deras Österrikiska målvakt med Turkisk påbrå Ramazan Özcan. Ramazan som ifjol spelade 8:a matcher för Hoffenheim har i år inte spelat något match. Han har i sin meritlista även 1 landskamp för Österrike. Inlåningen beror på att BJKs nuvarande målvakter, Rustu och Hakan Arikan har skadeproblem och att man varit tvungen att spela med juniorlagets målvakt.

En annan målvakt som kan vara på väg till Turkiet är Carlstad Uniteds Turkiske målvakt, Deniz Öksuz, som provspelat med ett av ligans största lag, nämligen Trabzonspor. Denna har varit nere i Trabzon med sin lillebror och han har blivit inbjuden till staden igen i sommar enligt rapporter.

Deniz