Dags för lottning!

Idag lottas det inte bara i Champions League, utan även Europa League. Både Fenerbahce och Galatasaray hamnade på första plats i sina grupper vilket innebär att dem är seedade, men frågan är vad seedningen spelar för roll när det är så pass starka lag i den oseedade potten. Lagen som GS och FB kan komma att lottas emot är:

Panathinaikos
Twente
Liverpool
Atletico Madrid
Standard Liege
Rubin Kazan
Hertha Berlin
Fulham
Athletic Bilbao
Brugge
Kopenhag
Ajax
Lille
Hamburg
Villarreal
Everton

Men då ska man komma ihåg  att inget av lagen kan lottas mot 2:an från den grupp dem spelade i Panathinaikos kan där med inte lottas mot Galatasaray och Twente kan inte möta Fener. Det kommer att bli en intressant lottning, det lag som man i första hand vill möta är nog Standard Liege, Köpenhamn och Club Brügge. Mardrömmen är nog Rubin Kazan och Liverpool, så vi hoppas inget av dem Turkiskalagen behöver åka dit. Däremot hade Fulham blivit intressanta att möta.

KL 12 är det lottningen och den sänds på Eurosport.