Drömstart för Senol Günes

"Senol Günes sa ja till slut"

Trabzonspors nya tränare Senol Günes fick en drömstart i klubben när hans lag tidigare under dagen besegrade Ankaragücü med klara 3-0 på hemmaplan. Günes som förde det turkiska landslaget till VM-brons i Japan och Sydkorea kommer med stor sannolikhet att bli en lyft för Bordomavilier (lagets smeknamn på turkiska). Målskyttar för hemmalaget var Umut Bulut, Drago Gabric och Gustavo Colman. Trabzonspor som för närvarande befinner sig sjunde plats i ligan har börjat sin klättring uppåt i tabellen och ligger ”bara” sju poäng efter täten.

Turkcell Süper Lig har hittills varit rekordjämn då det skiljar ”bara” sju poäng mellan 1an Kayserispor ner till 8an Eskisehirspor. Värt att notera är att Galatasaray i skrivande stund inte har spelat klart sin match för helgen, efter den matchen kommer en full summering av helgens omgång.