Fener avslutar året som ligaetta!

Fenerbahce går in i vilan som serieledare.

Fenerbahce klarade av att vinna den mycket tuffa bortamatchen mot Trabzonspor med 1-0 efter mål av Daniel Güiza, snyggt framspelad av Alex de Souza som fick använda huvudet den här gången istället för vänsterfoten. Det var en rätt så underhållande match där spelet böljade fram och tillbaka. Båda lagen träffade målramen och hade även flera andra chanser men matchen skulle komma att sluta 1-0 till bortalaget. Och nu går Fenerbahce in i vilan som serieledare eller vintermästare om man så vill kalla det.

*********************************************************************************************************

Årets liga har annars varit jämnare än på många år och det har även bjudits på fler skrällar än vanligt då alla de tre stora lagen tappat oväntade poäng men säsongens största skräll måste ändå vara när Fenerbahce förlorade mot Kasimpasa på hemmaplan med 1-3.

Höstens stora utropstecken när det gäller bland spelarna är Aziza Makulula som med sina 13 mål toppar skytteligan.

Som jag skrev i inlägget nedan så väntar cupspel innan den 18:e omgången drar igång med följande matcher:

(Beräknad speldatum är 24/1)

Galatasaray – Gaziantepspor

Ankaraspor 0-3 Antalyaspor

Besiktas – Istanbul B.B.

Kayserispor – Genclerbirligi

Fenerbahce – Denizlispor

Eskisehirspor – Manisaspor

Ankaragücü – Diyarbakirspor

Trabzonspor – Sivasspor

Kasimpasa – Bursaspor