Fenerbahce tar emot FC Sheriff Tiraspol

När Fenerbahce tar emot FC Sheriff imorgon kväll är den stora frågan om Roberto Carlos kommer att spela sin sista match i Fenerbahcetröjan?

Christoph Daum hade tidigare under kvällen presskonferens inför matchen och svarade då så här angående Carlos: ”Jag vet inte om han kommer att spela imorgon, det får sista träningen innan match visa” Vidare sa han: ”Jag har ingen aning om Roberto Carlos har kommit överens med Corinthians, det enda jag vet är att han håller på och reda ut sin situation i klubben.

Med anledningen av den senaste tidens skadebekymmer kommer Daum och ställa upp med ett b-betonat lag.

Det är redan klart att Kazim-Kazim och Deivid missar matchen medan flera andra spelare som Alex, Cristian Baroni, Önder Turaci, Volkan Demirel och Emre Belözoglu riskerar också och göra det. Och enligt mig vore det helt rätt av Daum att lufta ”reservspelarna”. Till helgen väntar en svår bortamatch mot Trabzonspor och då är det positivt om de viktigaste spelarna är friska tills dess.

Fenerbahce är redan gruppsegrare och klara för nästa runda medan Sheriff fortfarande har en chans att nå slutspelet om laget besegrar Fener på bortaplan samtidigt som Twente förlorar mot Steaua Bukarest.

Fenerbahce vann det förra mötet lagen emellan med 1-0 efter mål av lagkaptenen Alex som har gjort över 11 mål och 6 assist så här långt in på säsongen.

Matchen startar 21.05  (svensk tid) och domaren heter Zsolt Szabo och kommer från Ungern.