Fenertalang till Istanbul B.B.

Istanbul B.B. värvade i början av veckan den gamla stortalangen Tevfik Köse, en värvning som innebär att den gamla supertalangen som haft ett par svåra år, nu kommer att arbeta med Abdullah Avci, den tränare som en gång i tiden upptäckte honom i Leverkusen.  Idag kom ”bomben” att man lånar in Abdülkadir Kayalı under en period på 1,5 år, vilket måste ses som mycket intressant. Avci som har en talang att utveckla talanger har där igenom fått tag på en av dem mest intressanta talangerna på positionen innermittfältare. Vi har länge vetat att Daum inte kommer att våga spela med Kayali som back-up, utan istället spela med Deniz och Selcuk, där av är det perfekt för turkiskfotboll och spelaren själv att få speltid i ett lag där han har mindre press på sig. Ska bli intressant att se om I.B.B. kan leda till att vi får en ny riktigt bra innermittfältare i Turkiet.