Gabriel har landat i Turkiet

Den förre Malmöförsvararen Gabriel De Paulo Limeira som rätt så nyligen gjorde klart att han inte kommer att skriva ett nytt kontrakt med den svenska klubben landade i Turkiet- och Manisa för ett par dagar sen, det har skrivits i pressen att han har varit klar för den turkiska klubben sedan en lång tillbaka men har inte kunnat flytta till sin nya klubb eftersom kontraktet med Malmö FF gick ut först den sista November. Om han har skrivit på ett kontrakt med Manisa låter jag vara osagt än så länge då han var tvungen att gå igenom en läkarundersökning först. Hur det gick har jag inte riktigt koll på men återkommer med informationen så fort jag vet något.

Malmö FF kommer inte att få någon ersättning för Gabriel då han satt på en utgående kontrakt och det måste kännas tufft med tanke på att han var en lagets bästa spelare under det gångna säsongen. Nu har iaf chansen att återigen bilda mittbackspar tillsammans med Jimmy Dixon som sedan ett par månader tillbaka spelar i Manisaspor, nykomlingen som inledde säsongen piggt har haft det svårt på slutet och halkat ner i tabellen. Om Gabriel blir ett lyft för laget återstår att se.