Galatasaray sekunder från att bli serieledare

Klockan visade 93 minuter och 50 sekunder och läget var 1-0 till Galatasaray som genom tre poäng skulle gå förbi en trio med lag, för att befästa serieledningen, men domaren Hussein Göcek och ett Istanbul som kämpade för livet, gjorde att matchen när den blåstes av i den 94:e minuten slutade 1-1. Galatasaray spelaren Ugur Ucar, fäller en Istanbul spelare på motståndarnas planhalva och Istanbul får en frispark, målvakten Hasagic lägger bollen 10 meter längre fram och slår från Galatasarys planhalva ett inlägg mot 21 spelare som knuffas och gruffas i Galatasarays straffområde.

Bollen studsar som en flipperkula innan den når ut till en blå Istanbulspelare som drar till på Volley och Smack! 1-1 i slutet av den 93:e minuten, ett stort SUCK från alla Galatasaray supportrar som sett sitt lag skjuta över 30 skott mot mål, men bara fått se ett mål framåt. Urusel utdelning anfallsmässigt från Galatasaray gör att man inte lyckas ta över serieledningen från Kayserispor som just nu tillsammans med Fener och BJK ligger på 31 poäng i serietoppen, men då man har bättre målskillnad, ligger man för första gången i år först. Denna trio är 1 poäng före Galata, som ni nu förstår hade chansen att gå om hela trion och skaffa sig ett fint läge, när första delen av serien går mot sitt slut.

Fotbollen är då underbar ibland!

Mer om matchen kommer inom 24 timmar!