Galatasaray torskade inte på grund av domaren!

Det skrivs en hel del om domarna på diverseforum och att det var dem som var anledningen till att Galatasaray inte vann matchen. Men ärligt talat, lägg ner, visst var Hüseyin Göçek inte den bästa domaren vi har haft, men att anklaga honom för det oavgjorda resultatet är pinsamt och tyder på att man inte är speciellt kunnig inom fotbollen. Att han missar en situationen i hörnet där Harry Kewell täcker boll och I.B.B. spelarna har ut bollen, som i sin tur leder till en frispark efter utsparken, som leder till målet, är inte det som avgör matchen.

Det som avgör matchen är att Galatasaray är otroligt ineffektiva utan Milan Baros och att en del spelare i Galatasaray saknar nerverna för att spela i GS. När både Elano och Arda går ut och det ser ut att vara klart, har Galatasaray ett mittfält bestående av Ayhan, Baris och Sarp. Dessa tre spelare har i slutet uppgiften att hålla bollen och inte slarva, utan att lungt och metodiskt spela vidare, men vad för stabilitet inger denna trio? NADA, Galatasaray tappar spelet efter att Elano och Arda är ute och dem tre ovannämnda ser ju panikslagna ut.

Sarp har gjort mål i Europa League och i Turkcell Süper Lig, men varken han, Ayhan eller Baris håller i ett lag som har ambitionen att vinna ligan och vinna Europa League. För att Galatasaray ska lyckas behövs det spelare som håller hög internationell klass och inte spelare som inte vågar hålla boll mot ett I.B.B. som har 8 spelare borta, det är pinsamt dåligt!

Sätter man bara 1 av 16 skott på mål, så får man IG. Framförallt Shabani Nonda som inte alls håller på den här nivån, att bränna frilägen är inte helt okej, om jag ska vara ärlig.