I.B.B-matchens syndabock: Mustafa Sarp

Här nedan kan ni nu se den situation som får Mustafa Sarp att dra sönder Galatasaraytröjan, man undrar varför han blev så sur. Han själv påpekade att det var domaren som var problemet och att han motarbetade Galatasaray. Men intressant är ju att se vem som stod för den genomusla rensningen på frisparken.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=t2atscf65vM]

Som ni ser är det först ett tumult när bollen kommer in i straffområdet, bollen går ut till högerkanten där en IBB spelare väljer att mata in den på nytt. När bollen kommer in i straffområdet är det en GS spelare som står för en urusel rensning som Hasan Ali skickar in i målvaktens högra hörn. Vem är det som rensar? just det… Mustafa Sarp. Mannen som dampar på domaren är anledningen till att IBB överhuvudtaget får skottläget. Skulle han ha agerat lite smart och inte nickat den till en fristående motspelare utan nickat bort den med kraft hade det aldrig blivit 1-1.