Inför: Sturm Graz – Galatasaray

Det har blivit dags för den sista gruppspelsmatchen för Galatasaray i årets upplaga och den första upplagan av Europa League. Hälften av grupperna avslutas idag, medan den andra hälften spelar klar imorgon. Galatasaray som är klara seriesegrare åker till Österrike och tar sig an Sturm Graz i en match som Galatasaray tar med en klackspark, minst sagt.
Det enda som är av värde i denna batalj är egentligen att skrapa ihop någon poäng på rankingen, Turkiet ligger just nu på 10:e plats på nationsrankingen och skulle Galatasaray eller Fenerbahce gå bra i Euro League, finns det en stor chans att Turkiet kan gå om Skottland som innehaver 9:e platsen som innebär att man får skicka 4 lag till Euro League och inte 3, vilket med andra ord skulle vara bra för nationens fotboll. Då både Rangers och Celtic är utslagna gör det att Turkiet är i slagläge!

Graz Liebenau heter arenan som matchen spelas på och starttid för matchen är 19:00 Svensktid. Domare är slovenen Darko Ceferin och noterbart är att den första matchen i Istanbul slutade 1-1.

Sturm Graz 11:A
Gratzei, Sonnleitner, Feldhofer, Schildenfeld, Prettenthaler, Ehrenreich, Hlinka, Bukva, Muratovic, Weinberger, Lavric
Galatasaray 11:a
Aykut, Çetin Güngör, Emre Aşık, Hakan Balta, Caner, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Linderoth, Aydın, Serdar Eylik, Keita
Det är reserverna och ungtupparna som får chansen i denna match. Cetin Gungör lär enligt rapporterna få debutera i herrlaget, född 90 och en annan som är född 90 är Serdar Eylik som väntas starta i anfallet. Emre Asik som är en gammal go veteran förväntas få speltid och även Tobias får speltid ikväll om man ska tro rapporteringen.
Från gårdagens träning