Istanbul B.B. värvar talanger?

Tevfik Köse
Det verkar som om överraskningslaget Istanbul Büyüksehir Belediyespor har två unga värvningar på gång inför den andra halvan av säsongen. För ett par dagar sen, närmare bestämt den 24:e December publicerades en nyhet på den officiella hemsidan om att klubben har kommit överens om ett 2,5 års kontrakt med Leverkusenanfallaren Tevfik Köse.

Nyheten finns att läsa här.
Abdülkadir Kayali

Det var när jag läste nyheten om Abdülkadir Kayali som jag såg att klubben redan hade kommit överens med Tevfik Köse. Istanbul B.B. ska tydligen ha kommit överens med Fenerbahce om ett 1,5 års långt låneavtal om den unga mittfältaren. Kayali behöver speltid och det får han inte i Fenerbahce. Det har bara blivit ett kortare inhopp på 10 minuter för den talangfulle spelaren.

Vi på turkisk fotboll ska försöka följa det här. Och kommer då givetvis och rapportera om detta på sidan.