LigTv´s nyårskarameller

LigTv har på sin hemsida lagt upp några nyårskarameller och självklart måste även vi länka till dessa, då vi verkligen gillade dem!

Den bästa av dem som finns uppe är säkerligen när skådespelaren Şahan Gökbakar, som spelar Recep Ivedik, deltar i ett program och berättar om Turkisk fotboll men framförallt om hur Sabri skjuter på mål och hur Güiza beter sig på fotbollsplanen. Denna video kan ses HÄR! En annan video som man måste se är när LigTv har klippt ihop en liten filmsnutt om Güiza och hur komikern och Fener supportern Kadir Cöpdemir går igenom denna video, kan ses HÄR! Annars är det kul att vi som bor i Sverige kan se lite Sverige relaterade klipp på Turkisk-TV, kanske är det inte speciellt positivt denna gång, då det är IFK Göteborgs målvakt Kim Cristensen och hur han i matchen mot Örebro fuskar genom att flytta målstoplarna. Ärligt talat är det förundrande att han inte fick grövre straff, man undrar hur många matcher han fått som avstängning i Turkiet, klippet från LigTv kan ses HÄR!

Ha nu en trevlig sista dag på 2009 Allihopa, liksom Ilproffesore skrev i ett tidigare inlägg önskar vi er alla ett Gott Nytt År!