Matteo Ferrari opererad

Den landslagsmeriterade mittbacken Matteo Ferrari opererades tidigare under dagen för den skada på ögonbenet som han drog på sig under matchen mot Bursaspor. Operationen tog ungefär tre timmar och Ferrari förväntas stanna kvar på sjukhuset under ett par dagar och kommer att göra comeback på fotbollsplanen om ungefär en månad. Då kommer han med stor sannolikhet att spela med en mask för ansiktet.

Matteo Ferrari som värvades till Besiktas inför den här säsongen har varit en av lagets bästa spelare och är kanske i skrivande stund den bästa mittbacken i Turkcell Süper Lig. Han är en av anledningarna till att Besiktas släppt in minst mål i ligan så här långt. Ferrari har en lång fotbollskarriär bakom sig med spel i klubbar som Inter, Genoa, Parma, Roma och Everton.

Han har även representerat det italienska landslaget, varit med i OS 2 gånger (2000 och 2004) och hans första match i Gli Azzurri var faktiskt mot Turkiet en träningsmatch hösten 2002.