Nya Fenerbahcerykten

Fred

Att Fenerbahce är på jakt efter en ny offensiv spelare vet vi alla redan om och många spelare har redan ryktats vara på väg till klubben och den senaste i raden av spelare är Lyons förre anfallare, brassen Fred. Det är NTVSpor som rapporterar att Fenerbahce skulle vara intresserad av den brasilianska anfallaren som för närvarande spelar för Fluminense, dit han försvann i början av det här året. Fred är fortfarande ung och visade under sin tid i Lyon att det är en mycket duktig anfallare i sina bästa stunder. Svårt att säga var han står för tillfället men är det i närheten av den spelare som vi fick se i Lyon är det en självklart en intressant spelare för Fenerbahce. Enligt uppgift har han skrivit på ett fem års kontrakt med sin klubb så han lär bli dyr att lösa ut.

********************************************************************************************************

Ediz

Fenerbahce sägs inte bara jaga offensiva spelare utan tittar även på defensiva spelare, vilket betyder att mittbacken från Ankaragücü Ediz Bahtiyaroglu skulle mycket väl hamna i klubben redan i Januari. Det var den nyvarande sportchefen i Fenerbahce, Aykut Kocaman som tog fram Ediz i Ankaraspor för ett par år sen och det ryktas nu om att han är sugen på att värva honom till Fenerbahce. Ediz är först och främst tänkt som en reserv till mittbackarna Lugano och Bilica men är fortfarande ung och kan med rätt träning utvecklas till en bättre spelare. I Fenerbahce spelar Özer Hurmaci, tidigare lagkamrat med Ediz Bahtiyaroglu i Ankaraspor. Nu kan de alltså återförenas med varandra i en ny klubb.